8.03.2017

DAGELIJKS EXCURSIE (Antalya)

DAGELIJKS EXCURSIE (Antalya)

_ wat kunnen meer een beroep doen dan dreamlike landschap, grandioos berg en de prachtig kleur van de overzees en installatie?


_ dan tegenover elkaar stellen de levendig vakantie leven met de stil van oud ruïne en u hebben een perfect vakantie, dichtbij Antalya veel ding te zien en;

_ hieronder sommige suggestie voor dag-reis:

_ u kunnen lopen achter de cascade, een op:winden ervaring, bij de hoger Duden waterval, 14 km ten noordoosten van Antalya.

_ op de manier aan Lara Strand, de laag Duden waterval werpen rechtstreeks in de overzees.

_ de nabijgelegen rest gebied aan:bieden een uitstekend mening van de daling;

_ de mening zelfs meer spectaculair van de overzees.

_ Kursunlu waterval en Nilufer meer, beide 18 km van Antalya, twee meer plaats van buitengewoon natuurlijk schoonheid.

_ de zandig Lara Strand liggen ongeveer 12 km aan de oosten.

_ dicht aan Antalya, maar aan de westen, de lang, pebbled Konyaalti strand aanbieding een mening van de adembenemend berg waaier, een weinig be*vorderen de Bey Daglari (Olympos) nationaal park en Topcam strand ver*strekken meer schitterend uitzicht.

_ Sican een mooi aard eiland, daar kamperen grond bij de noorden eind van de park moeten u beslissen te treuzelen amid de natuurlijk schoonheid, voor een panoramisch mening van de gebied aandrijving aan de vakantie complex en draaien restaurant bovenop Tunektepe heuvel, Saklikent, 50 km van Antalya, een ideal winter sport toevlucht op de noordelijk helling van Bakirli berg bij een hoogte van 1750 aan 1900 meter. _ in maart en april u kunnen skiën in de ochtend, eten een heerlijk lunch van vers vis bij Antalya marina en zonnebaden, zwemmen of winden branding in de middag.

_ de wild - hert en berg geit - in Duzlercami park, noorden van Antalya onder een behoud programma.

_ op de manier, u kunnen tegen:houden bij de verbazen 115 meter - diep Guver canion.

_ op de oostelijk kant van kunnen berg, 30 km van Antalya, de Karain hol, dat dateren van de Palealithic leeftijd (50.000 B, c,), de plaats van de oud regeling in Turkije.

_ EEN enig ingang, aan:steken door de ochtend zon, openen op drie groot onderling ver*binden kamer.
_ hoewel de klein museum bij de entrace tonen enkele vondst, meesten van de artefact huisvesten in divers museum thoughout Turkije.


_ de ruïne van de stad van Termessos, plaatsen binnen op:zetten Gulluk, een begrips park noordwesten van Antalya, peched op een 1050 meten hoog plateau op de westen gezicht van Gulluk berg (Solymos).

Antalya -Alanya-Side-Manavgat-Side-Belek-Kemer -Tekirova -Avsallar - Mahmutlar - incekum - Turkije

OPALAY TOURISM TRAVEL TOURISTICAL SERVICES
Antalya / TURKIJE


Web: www.opalay.com.tr
E-mail: info@opalay.com.tr