8.03.2017

Jeep Safari door Taurus geberghte in Turkije Antalya Jeep Safari

Jeep Safari door Taurus geberghte in Turkije Antalya Jeep Safari

Deze safari zal u de gelegenheid geven om een onvergetelijke avontuur te beleven en om Turkije in een andere wijze te kennen. Als u wilt kunt u zelf de voertuig gebruiken met onze leidschep, of onze chauffeur of een andere vrijwilliger uit de meedelers, kan de voertuig rijden.

U kunt met de jeep, ver van de hoofdwegen, in de Taurus bergseries, naar de plekken gaan waar u prachtige natuurlandschappen kunt zien. U kunt uzelf vinden in Moeder Natuur te zamen met haar verborgen schoonheden, via de smalle en stoffige paden. De prominente afdelingen van deze avontuurlijke tocht zijn: een bezoek naar een kleine Turkse dorp , een bad in een bergrivier, lunch in een kleine lokale restaurant.

Deze tocht loopt door en soms springen we op wanneer we via romantische berg paden en vruchtbare velden gaan tot de hoogste niveau waar de spar bossen het laatst blijven in deTaurus bergseries.Na de middag gaan we terug naaer het hotel als een ontspannen en plezierige mens .

Programma :
* De gasten worden afgehaald van het hotel.

* Naar de ontmoetingplaats.
* Informatie over de toer en roete.
* Tijdens de reis, pauzes om te fotograferen.
* Een tocht door het dorpen.
* Lunch in een typisch Turkse restaurant.
* Een avontuurlijke tocht met jeep naar de ontmoetingplaats.
* Terug naar het hotel.

Jeep Safari door Tauru geberghte in Turkije Antalya Jeep Safari,alanya jeep safari,side jeep safari,belek jeep safari,side jeep safari,manavgat jeep safari,antalya jeep safari,side jeep safari,antalya jeep safari,avsallar incekum tekirova beldibi kemer jeep safari taurus geberghte tach excursie in antalya turkije

Antalya -Alanya-Side-Manavgat-Side-Belek-Kemer -Tekirova -Avsallar - Mahmutlar - incekum - Turkije

OPALAY TOURISM TRAVEL TOURISTICAL SERVICES
Antalya / TURKIJE

Web: www.opalay.com.tr
E-mail: info@opalay.com.tr