8.03.2017

Dorpen tocht in Turkije antalya dorp tocht

Dorpen tocht in Turkije antalya dorp tocht

U kan ook ver van het toerisme gedoe blijven en naar het binnenland gaan waar u de tradities van het volk beter kan zien. Hoe de vrouwen "pide" (plat brood) makeni hoe de de mannen werken op de velden. Als u dat wilt dan heeft u de beste keuze gemaakt met " Het Dorpsleven". U zult de gelegenheid hebben om te zien hoe de vrouwen "pide" (platte brood) maken en kunt zien hoe er wordt gebeden in de moskee van het dorp. U zult in deze tocht eerst worden afgehaald van het hotel met een vrachtwagen. Daarna wordt u gebracht naar de ontmoetingplaats.


Hier gaat u eerst naar de beroemde Manavgat Waterval en daarna gaat u naar een typisch Turkse dorp waar u het authentieke Turkse leven van vlakbij kunt bekijken. Een expeditie van natuur in het dorp op een ezelrug is beslist een verschillend avontuur. Dit zal een onvergetelijke tocht worden voor jong en oud.

Programma :
- De gasten worden afgehaald van het hotel.

- Een tocht naar het binnenland met een bus dat is getransformeerd in een bus.
- Aankomst in de beroemde Manavgat Waterval.

- Een tocht langs de Taurus bergseries naar een Turkse dorp.
- Een bezoek naar de moskee en de school van de kleine dorp.
- Lunch
- Een wedstrijd tussen de ezels in het dorp.
- Terug naar het hotel

inclusief:
Transfer + Lunch + Animatie + Verzekering...

Dorpen tocht in Turkije antalya dorp tocht,dagelijk dorp tocht in antalya turkije alanya dorp toch side manavgat dorpen tocht mosqee bezoeken turkse huis bezoeken antalya turkije side belek alanya dagelijk excursies naar dorpen...kemer dorp tocht,beldibi dorp tocht,tekirova dorp tocht....

Antalya -Alanya-Side-Manavgat-Side-Belek-Kemer -Tekirova -Avsallar - Mahmutlar - incekum - Turkije

OPALAY TOURISM TRAVEL TOURISTICAL SERVICES
Antalya / TURKIJE


Web: www.opalay.com.tr
E-mail: info@opalay.com.tr